Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor advies over opstarten van eigen bedrijf + inzicht krijgen: Onderhoud/ inspecteur

Toelichting op de werkzaamheden
Ik zit er over te denken om ZZPer te worden. Graag wil ik meer inzicht krijgen op financieel vlak. Een berekening wat er ongeveer netto overblijft aan het eind van de maand. Hieruit kan ik dan bepalen of het slim is om ZZPer te worden of mijn huidige baan voort te zetten. Bedrijfsnaam is nog niet bekend. 

Op het moment ben ik werkzaam in de industriële automatisering. Mijn hoofdtaak is sitemanager maar ik doe ook onderhoud/inspectie, storingen en assemblage. Dit gebeurd in binnen en buitenland. Graag wil ik mij ook in deze tak verhuren. Naar mijn mening zou ik met een vrij klein start kapitaal kunnen beginnen omdat ik al best veel benodigdheden heb. Later kan dit uitgebreid worden als er geld verdiend is.
Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag. 
Met vriendelijke groet, 

Rechtsvorm
Eenmanszaak

Branche: leenbedrijf

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Personeel
Geen

Bedrijfsomschrijving: onderhoud/ inspecteur

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl