Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor aangifte inkomstenbelasting 2016 ter afsluiting van mijn bedrijf: Keukenverkoop

Toelichting op de werkzaamheden
Belasting aangifte 2016, ik ben ZZP’er geweest. Door privéomstandigheden heb ik mijn bedrijf moeten stoppen en ben ik dakloos geworden. Ik wil nu graag het bedrijf netjes afsluiten voor de belastingdienst. Het gaat dus om mijn allerlaatste aangifte, bedrijf is al uitgeschreven. 

Ik kan de factuur vooraf betalen maar ben wel opzoek naar een scherpe prijs. Ik had van vrienden gehoord dat jullie altijd meedenken en scherpe prijzen hanteren.

Rechtsvorm
Eenmanszaak

Branche: keukenbranche

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Personeel
Geen

Bedrijfsomschrijving: keukenverkoop

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl