Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht om mogelijkheden rondom hypotheek te bespreken na slecht advies

Toelichting op de situatie
Wij hebben waarschijnlijk slecht advies ontvangen van onze hypotheekadviseur. Wij hebben een nieuwe woning gekocht. De overdacht hiervan vindt plaats op 15 november met een nieuwe hypotheek van ca. EUR 519.000.

De hypotheek op onze bestaande woning (270.000 euro) is door mijn vrouw (met behulp van een schenking) eind augustus afgelost (met medeweten van de hypotheekaviseur), omdat dit samenviel met het einde van de looptijd van deze hypotheek. 

De bestaande woning wilden wij gaan verhuren. Nu blijkt dat wanneer we deze woning willen verhuren, de hypotheek op de nieuwe woning slechts deels aftrekbaar is. Graag spreek ik af met een belastingadviseur om voornoemde te bespreken en te kijken naar de fiscale mogelijkheden.

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl