Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingaangifte en advies partners na remigratie vanuit China
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Mijn partner en ik zijn recent teruggekeerd naar Nederland en hebben 9.5 jaar in China gewoond. We hebben een samenlevingscontract, 2 kinderen (2 en 5 jaar oud). Mijn partner begint per 1 november bij een werkgever in NL. Ik ben nog tot eind November werkzaam bij mijn Chinese werkgever, en overweeg zelfstandig verder te gaan in Nederland. We zouden graag advies willen over teruggaves/ toelagen waarop wij aanspraak kunnen maken. Ook zouden wij advies willen in het middelen van inkomsten ivm belastingaangifte. We hebben tevens een appartement in Amsterdam wat we verhuren, ook hier zouden we advies over willen ivm belastingaangifte.

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl