Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadvies gevraagd, werk voor mezelf voor bedrijf in Malta waarbij een netto bedrag is afgesproken

Plaats: zit momenteel in Finland, advies op afstand

Diensten: belastingadvies

Toelichting op de werkzaamheden
Beste Heer/Mevrouw,
Ik zit met een vraagje betreft inkomstenbelasting maar weet eigenlijk niet of u via de mail deze diensten verleend. Momenteel zit ik in Finland en kan dus niet even binnen wandelen. Vanzelf sprekend ga ik er vanuit dat deze diensten niet voor niets geleverd worden.
Anyway, ik zit met de volgende situatie: Ik werk voor mezelf (eenmanszaak) voor een bedrijf in Malta. Nu heb ik een soort van overeenkomst gesloten met mijn opdrachtgever waarbij een netto bedrag is afgesproken. We zitten echter vast met het uitzoeken hoeveel inkomsten belasting ik uiteindelijk zou moeten betalen, om het bruto bedrag te kunnen vast stellen.
Ik ga er vanuit niet meer dan 19.000 EUR per jaar te verdienen waarbij ik in Nederland zou uitkomen op 36,55% inkomsten belasting (?).
Nu zegt mijn opdracht gever dat zij, het bedrijf, 25% daarvan moet aangeven in Malta wat mij zou overhouden met de resterende 11,55% hier in Nederland.
Graag hoor ik uw mening over deze kwestie voordat ik straks meer moeten betalen dan ik verwacht.

Ik heb een toelichtend bestand opgesteld door een Maltese belasting adviseur wat ik via de mail door kan sturen. Deze is kan misschien handig zijn?
Tenslotte vraag ik me ook af of ik bij u terecht kan voor de inkomsten belastingen in de toekomst.
Vriendelijke groet,

Bedrijfsomschrijving: Softwarebedrijf

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl