Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Accountant of Boekhouder gezocht voor jaarrekening, salarisadministratie en belastinaangiftes Holding BV in Amerika
Diensten: jaarrekening, salarisadministratie, vennootschapsbelasting, omzetbelasting

Toelichting:
Beste accountants / boekhouders,
Ik ben op zoek naar een accountant / boekhouder voor mijn Holding BV die de volgende zaken voor mij uit handen neemt: Jaarrekening, salarisadministratie (alleen voor mij als DGA), vennootschapsbelasting en eventueel omzetbelasting.

Situatie
De holding BV bezit voor 100% aandelen in een LLC gevestigd in Amerika in de staat Delaware. De functie van de holding is om de verdiensten van daar naar Nederland te halen. Daar komt meteen mijn eerste vraag vandaan: is het toegestaan om vanuit die LLC simpelweg geld door te storten naar de holding BV (met eventueel betaling van vpb). Of moet dit per se door de management fee structuur?

Verder zal ik met de holding geen werkzaamheden verrichten. Dus het aantal transacties per maand is minimaal.
Ik hoor graag wat voor mogelijkheden er zijn!
Met vriendelijke groet

Type aanvraag: zakelijk

Rechtsvorm: Holding BV

Bedrijfsinformatie: verdiensten Amerikaans bedrijf naar NL halen

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl