Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor hulp bij boekhouding, facturering en belastingaangiftes pasgestarte ZZP-er: Psycholoog
Diensten: boekhouding, omzetbelasting, inkomstenbelasting

Toelichting:
Ik ben vorig jaar als zzp’er (psycholoog) gestart en ik heb vanuit hier een aantal opdrachten gedaan, maar eigenlijk ben ik hoofdzakelijk in loondienst. Momenteel werk ik één dag in de week als zzp’er en er zijn een aantal zaken waar ik niet goed uit kom. Zo heb ik vorig jaar de belastingaangifte gedaan, maar ik heb nog steeds geen bericht gekregen over een eventuele BTW aangifte. Graag zou ik met iemand willen kijken naar de facturen die ik heb opgesteld, de bedragen die ik heb binnengekregen en de aangifte die ik over 2016 heb gedaan. Ook wil ik kijken hoe ik nu verder moet, welke voordelen ik als zzp’er heb (cursussen voor mijn werk volgen e.d.) en hoe ik komende belastingaangifte moet doen. Ik wil dus niet per se een abonnement, maar meer zaken op orde stellen. Aangezien ik nog niet zo lang geleden ben afgestudeerd, is mijn budget niet erg hoog. Ik ben zelf echter een leek wat betreft financiële zaken en ik zoek dan ook iemand die mij hier een goede uitleg over kan geven.

Type aanvraag: zakelijk + particulier

Rechtsvorm: ZZP

Bedrijfsinformatie: Psycholoog

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl