Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor hulp bij zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag gezin
Diensten: kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag

Toelichting:
We moeten sinds geruim 1 jaar tijd te veel aan toeslagen terug betalen. Elke keer komen ze met nieuwe berekeningen en nieuwe aflossingen. Momenteel moeten we wel rond de 400 euro afbetalen per maand en dat terwijl we al een bezwaar gedaan hebben, gaan ze niet omlaag.
Klopt dit wel? In mijntoeslagen.nl staat dat we zorgtoeslag krijgen, terwijl dit niet wordt uitbetaald. Afgelopen maand kregen we maar rond de 300 kinderopvangtoeslag terug, terwijl er op de site staat dat we tegen de 500 hadden moeten krijgen.
Graag ontvangen wij hulp.

Met vriendelijke groet

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl