Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor inzicht en advies, trucjes om zo min mogelijk belasting te betalen: Ruimtelijk ontwerp (starter)

Toelichting
Inzicht geven in het te betalen bedrag aan het einde van het jaar. Gezien mijn financiële instabiliteit en het te weinig apart houden van geld, krijg ik graag advies over hoe zo min mogelijk belasting te hoeven betalen eventueel met de optie om te stoppen, nu juist wel grote aankopen doen voor belastingvoordeel, zijn er slimme trucjes die ik kan toepassen of waar ik rekening mee moet houden? BTW aangifte kan ik zelf doen (tenzij anders geadviseerd) maar eindejaarsbelasting zou ik graag uit handen willen geven.

Bedrijfsomschrijving: Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies
Bedrijfsvorm: eenmanszaak
Aantal personeel: nvt

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl