Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor hulp bij declareren zorgkosten middels de jaarlijkse belastingopgave
Diensten: zorgkosten

Toelichting:
Goedenavond meneer/mevrouw,
In 2012 en 2013 heb ik veel zorgkosten gemaakt, met name reiskosten. Daarnaast heb ik kosten gemaakt voor beddengoed en kleding. Onlangs vernam ik dat ik een deel daarvan terug kan ontvangen middels de jaarlijkse belastingopgave. Graag hoor ik van u of u deze aangiftes voor mij kunt doen. Hoe lang duurt het ongeveer? Wat heeft u nodig? En wat zijn de kosten? Overdag ben ik telefonisch slecht bereikbaar. Vanaf 17:45 of voor 09:00 uur is telefonisch mogelijk, uiteraard ook per mail. Ik hoor graag van u en alvast bedankt voor de moeite.

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl