Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor advies hoe ik mijn totale belastingdruk zo laag mogelijk kan houden, 5 jaar in CH gewoond
Diensten: belastingadvies, inkomstenbelasting aangifte

Toelichting:
Mijn vrouw, dochter en ik zijn na bijna 5 jaar wonen en werken in Switzerland weer in Nederland gaan wonen. Ik ben nog werkzaam in Zwitserland en niet in Nederland ingeschreven. Mijn vrouw en dochter wel. Ik ben voornamelijk in Nederland (werk op afstand) maar zal inkomstenbelasting in Zwitserland afdragen. Mijn vrouw heeft geen inkomen. We hebben wat spaargeld in Zwitserland.
We zijn van plan om eind Q1 2018 weer uit Nederland (en de EU) waarschijnlijk naar Canada.

Ik zou graag geadviseerd worden hoe ik mijn totale belastingdruk zo laag mogelijk kan houden. Mijn vrouw en dochter zullen minder dan 180 dagen in NL ingeschreven zijn en ik in principle alleen in Q1 2018 (of helemaal niet).

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl