Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Nieuwe boekhouder gezocht, mijn huidige boekhouder heeft via een app laten weten er per direct mee te stoppen
Diensten:
Volledige boekhouding (van invoeren bonnen tot belastingaangiften)
Controle boekhouding + belastingaangiften
Belastingaangiften

Toelichting
Boekhouder gezocht

Mijn boekhouder die ik al jaren heb geeft vanavond via een app door per direct te stoppen. Ik ben zzp-er en die al veel heeft mee gemaakt. Heb nu meerdere incassobureau’s ingeschakeld om mijn geld te krijgen. Een jaar geen loon gehad wat vreselijk was. Nu uit het dal aan het komen en dan nu dit juiste bij derde kwartaal. Wie kan mij helpen en zoals u leest als ik het geld krijg kan betalen.

Met vriendelijke groet,

Bedrijfsomschrijving: zakelijke dienstverlening
Bedrijfsvorm: Eenmanszaak / ZZP

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl