Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Fiscalist gezocht voor vakkundig advies: overtallig geworden (100k netto), UWV-uitkering + PT werk, vermogen, koophuis
Diensten: belastingadvies, inkomstenbelasting aangifte

Toelichting:
Vakkundige uitvoer advies inkomstenbelasting over 2017.
Voor mijzelf en mijn partner. We hebben een koopwoning met klein hypotheekje.
Normaliter kan ik het zelf doen, Dit jaar si het echter te complex. Ik ben overtallig geworden bij de bank waar ik werkte. Ik heb o’n 100k netto ontvangen. Per 1 november ontvang ik een uitkering via het uwv. Daarnaast ga ik 24 uur voor een bedrijf werken. Mijn vrouw werkt bij KLM. We hebben een klein vermogen. Hoe om te gaan met heffingskorting.
Doel: geen gedoe met de belastingdienst, wil het graag goed geregeld hebben.

Graag een adviseur in de buurt.

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl