Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor advies over belastingzaken particulier in dienst van UberEats
Diensten: belastingadvies

Toelichting op de werkzaamheden
Belastingadviseur gezocht voor advies over belastingzaken in dienst van UberEats (je werkt hier niet in loondienst maar als zelfstandig ondernemer). Ik werk dus bij UberEats waar ik een bruto loon krijg maar ik weet zelf niet hoeveel belasting ik daarover moet betalen. Ik zou dit heel graag willen weten zodat ik dat percentage steeds apart kan zetten bij mijn salaris en ik niet ineens een heel groot bedrag onverwachts belastingsgeld moet betalen aan het einde van het jaar.

Alvast bedankt!

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl