Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor aanpassen voorlopige teruggaaf na echtscheiding, verkoop + aankoop (eigen) woning
Diensten: belastingadvies, inkomstenbelasting aangifte

Toelichting:
Ik ben recentelijk gescheiden. Ons huis is verkocht en ik heb zelfstandig een nieuw huis gekocht. De voorlopige teruggave is nu gebaseerd op het oude huis en is te hoog.
Echter bij het invullen van een nieuwe voorlopige teruggaaf is mijn ervaring dat eerder ontvangen bedragen worden verrekend en heb nu onvoldoende overzicht. In 2017 zijn we nog fiscaal partner en ik wil niet dat de bedragen die aftrekbaar zijn, in verband met de aankoop van mijn nieuwe woning, dat deze naar mijn partner gaan

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl