Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor hulp + belastingadvies op te starten Eenmanszaak: Webshop 2e hands Designer kleding

Stad: AMSTERDAM

Diensten: boekhouding, omzetbelasting, inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Vroeger winkel heb ik een gehad, ben nu begonnen met tweedehands designer webshop. Ik verkoop via een Franse site, via hun portal, verkoop ik. Dus zij doen de sale en ik krijg online mijn geld. Het is een beetje uit de hand gelopen en begint nu te groeien. Ik graag advies van een boekhouder die hier verstand van heeft, met betrekking tot merkkleding maar ook verkoop via een dergelijk portal. Daarna wil ik ook dat de boekhouder mijn boekhouding en belastingaangiftes doet.

Wil het nu ook

Rechtsvorm: Eenmanszaak

Type: zakelijk

Branche: Tweedehands spullen

Jaaromzet: 0-50.000 euro

Aantal personeel: Geen

Bedrijfsinformatie: Webshop 2e hands designer kleding

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl