Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor hulp bij belastingaangifte: gewoond in Brazilië, WAO, pensioen + beleggingshypotheek

Plaats: Alphen aan den Rijn

Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Ik zoek hulp van een belastingadviseur voor het invullen van mijn belasting formulier, verblijvend ik heb tot 20 juni 2017 in Brazilië gewoond met een Nederlandse WAO uitkering. Vanaf 21 juni woon ik weer in Nederland met de zelfde WAO uitkering.
Tevens krijg ik op 20 oktober geld van een klein pensioen wat afgekocht wordt en waar de belasting al van ingehouden wordt. Tevens ontvang ik in november geld van een beleggingshypotheek die in 2008 premivrijgemaakt is vanwege mijn echtscheiding. De totale looptijd was 20 jaar 1997-2017.
Graag zou ik willen weten welk belasting formulier gebruikt moet worden. en of dat er wel aangifte gedaan moet worden omdat ik ooit een brief van de belasting heb gekregen dat ik niets meer in hoef te vullen.
MVG

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl