Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor hulp bij belastingaangiftes 2015 + 2016 weduwe met inwonende, meerderjarige zoon
Diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Ik moet de belastingaangifte invullen van 2015 en 2016. Het is gecompliceerd door miscommunicatie met de belastingdienst; mijn zoon is inmiddels 27, hij woonde toen nog bij mij in. Hij heeft een wia uitkering, want hij is gehandicapt. Ik ben zelf weduwe en werd aangeklaagd voor belastingfraude, niet terecht, maar wel de pineut. Veel medische problematiek.
Ik kom er echt niet meer uit. mijn inkomen is een weduweuitkering. Ik voel mij echt in het nauw gedrukt bij de belastingdienst… Zeer ingewikkeld allemaal wie o wie kan mij helpen in deze chaos?

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl