Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor hulp bij belastingaangifte achteraf, blijf hangen in het onderdeel studieschuld
Diensten: belastingadvies, inkomstenbelasting aangifte

Toelichting:
Geachte,
Ik ben niet verplicht om aangifte te doen, maar zou het graag voor de afgelopen jaren nog achteraf doen. Ik ben al begonnen in het systeem maar blijf een beetje hangen bij het onderdeel “studieschuld”. Ik heb hier denk ik een beetje hulp bij nodig.
Wat zou het kosten om het een keertje samen te doen zodat ik het voor de toekomst zelf weet te doen of als ik het helemaal uit handen geef en elk jaar door een professioneel zou laten doen?
Alvast bedankt

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl