Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingadvies nu dat ik hoofdzakelijk in Italië ga wonen en koophuis in NL heb
Diensten: belastingadvies

Toelichting:
Ik ga 2,5 jaar (hoofdzakelijk) in Italië wonen en zal gedurende die periode vanuit daar mijn loon ontvangen. Gedurende die periode houd ik mijn huis aan in Rotterdam dat ik met mijn vriendin gekocht heb. Zij blijft daar wonen en we hebben een samenleveningsovereenkomst.

Ik wil graag weten hoe en wat ik moet doen met betrekking tot het betalen van de hypotheek en het zorgen dat we nog steeds (of niet veel minder) hypotheekrenteaftrek blijven ontvangen.

Daarnaast vraag ik me af of er andere belastingtechnische zaken zijn waar ik rekening mee moet houden.

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl