Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor advies over aankoop huis echtpaar, man werkt en woont in buitenland
Diensten: belastingadvies

Toelichting:
Graag advies over het volgende:
Ik ben getrouwd op huwelijkse voorwaarden en werkend en woonachtig in Dubai. Mijn vrouw is werkend en woonachtig in Amsterdam. Nu willen wij een huis kopen in Amsterdam waar zij permanent zal wonen en ik 25-45% van de tijd (in vrije tijd) ook zal verblijven. Ten eerste wat moet ik doen om vrij van inkomensbelasting in Nederland te blijven en ten tweede hoe kunnen wij de aankoop en het eigendom van dit huis zo regelen dat wij als koppel er de minste belastingkosten aan hebben (meeste hypotheekrenteaftrek). Bij voorbaat dank.

Type aanvraag: particulier

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl